flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Personale

Helen Torkashvand

Helen er uddannet tandlæge fra København Tandlægeskole og Specialtandlæge i tandregulering fra Aarhus Tandlægeskole.

Hun har i gennem de sidste 13 år arbejdet med tandreguleringsbehandling af børn og voksne, både på kommunale klinikker, i privat praksis og som en del af teamet på Rigshospitalet, hvor hun arbejder med behandling af vækstbetinget kæbedeformiteter.

Derudover har Helen en del undervisningserfaring både fra København Tandlægeskole og fra diverse kurser og foredrag, som hun holder for Tandlæger.

Helen er medlem af:

Dansk Ortodontisk Selskab

Forening af Specialtandlæger i Ortodonti

Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi

World Federation of Orthodontists

American Orthodontic Society

European Orthodontic Society

Dansk Selskab for Klinisk OralFysiologi

Dansk Tandlægeforening

Tandlæger uden Grænser​​​

​Helen Torkashvand

Specialtandlæge i ortodonti

Charlotte Winberg

Jeg er en erfaren tandlæge, uddannet fra Københavns Tandlægeskole 1996.

Jeg arbejder koncentreret og roligt med patienten i centrum. Hurtige arbejdsrutiner og med stor opmærksomhed på faglighed og kvalitet.

Charlotte Winberg

Maria Ingemann

Maria er uddannet tandplejer i 1997 på Københavns universitet og har siden arbejdet både i kommunal og privat regi. Hun har erfaring med behandling af børn og voksne og har de sidste 5 år udlukkende arbejdet med tandregulering i Greve kommunal tandpleje.

"Jeg synes at tandregulering er utrolig spændende og udfordrende. Det er en rar følelse at kunne hjælpe patienterne godt igennem en tandreguleringsbehandling og tilsidst se resultatet og sammen med dem glæde mig over deres flotte smil"

Maria Ingemann

Tandplejer

Lotte Donnerborg

Lotte er uddannet klinikassistent siden 1994 og har arbejdet både i almen praksis og tandregulering. Lotte har erfaring med behandling af voksne og børn.

"Jeg synes at god service er vigtigt i vores fag, og vil til en hver tid gøre mit for at patienter får en god service, og føler sig trygge."

Lotte Donnerborg

Klinikassistent

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk