flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Værd at vide.........

  • På grund af generelt bedre hjemmetandpleje og hyppigere besøg hos tandlægen, beholder flere og flere deres egne tænder livet igennem. Det vigtigste man kan gøre er dagligt at børste sine tænder og bruge tandtråd.

  • Når tænderne børstes oplever mange, at deres tandkød jævnligt bløder en lille smule. Nogle slår det hen med, at de nok er lidt for hårde med tandbørsten. Men tandkødet bløder ikke, fordi man børster for hårdt. Blødning kan være det første synlige tegn på tandkødsbetændelse.

  • Interdental børster, også kaldet ”flaskerensere” i folkemunde, er lavet til at fjerne det plak fra mellemrummene mellem tænderne, som tandbørsten har svært ved eller slet ikke kan fjerne. Brug af interdental børster kan altså på ingen måder erstatte den daglige tandbørstning, men er i stedet et supplement til din daglige mundhygiejnerutine.

  • Mange kan ikke lide at tale om "dårlig ånde", men det er noget vi alle oplever på et eller andet tidspunkt. Tal med din tandlæge om problemet.

  • Er du ude for en ulykke, hvor dine tænder bliver slået helt eller delvist ud, skal du om muligt opbevare de udslåede tænder i rent vand eller i munden. Søg straks tandlæge - muligvis kan tanden/tænderne genindsættes.

  • Hvis du har knækket en tand eller flækket en fyldning, skal du undgå koldt og varmt og undgå at tygge med den skadede tand. Du skal forsøge at holde området rent med tandbørste og tandtråd, indtil du kan komme til tandlægen.

  • Tænder der skærer mod hinanden, kan give spændingshovedpine og ømme muskler. Og lyden kan drive andre til vanvid. Der er al mulig grund til at gøre noget ved det.

  • Ved voldsom tandpine skal du søge tandlæge hurtigst muligt. Indtil da må du prøve at holde tandpinen hen med smertestillende midler, men undgå overdosering. Hvis du er i tvivl, bør du kontakte apoteket. Voldsom tandpine opstår som regel, fordi bakterier eller en revne er nået ind til nerven i en tand.

  • Kraftige tandsmerter i forbindelse med betændelse omkring en visdomstand kan dæmpes ved at skylle munden med klorhexidin, som du kan få i håndkøb. Søg derefter tandlæge hurtigst muligt.

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk