flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandkødsbetændelse

Tandkødsbetændelse er en kronisk betændelse i den del af tandkøddet, der sidder nærmest tandkronen. Dette kommer til udtryk gennem almindelige tegn på betændelse som rødme, hævelse, ømhed og blødning. Så længe der kun er tale om tandkødsbetændelse, kan sygdommen ved behandling forsvinde, og de oprindelige forhold kan genskabes uden tab af tandens fæste.

Parodontose er næste skridt efter ubehandlet tandkødsbetændelse. Her spredes betændelsen til de dybereliggende væv. Betændelse vil i disse væv resultere i varigt tab af tandens fæste, ved en opløsning af tandens rodhindefibre og knoglen omkring.

Betændelse opstår når tænderne ikke børstes helt rene og der samler sig bakterier på tænderne langs tandkødskanten. Bakterier bliver til plaque og over længere tid kan dette blive til tandsten, som også samler bakterier. Det er bakterierne der fører til betændelsen.

Tandkødsbetændelse og parodontose behandles ved at belægninger og tandsten fjernes, og tænderne efterfølgende fortsat holdes rene. Herved vil betændelse i den kommende periode forsvinde. Ved behandling af parodontose er selve tandrensninger noget mere omfattende. Her er det også nødvendigt at rense grundigt i de dybe tandkødslommer og rodoverfladerne skal afglattes.
Ved dybe lommer der ikke forsvinder efter gentagne tandrensninger og god mundhygiejene, kan en tandkødsoperation blive nødvendig.

Hvis tandkødsbetændelse ikke behandles kan dette føre til parodontose, og hvis man ikke får behandlet parodontosen, kan det føre til løse tænder og at disse kan falde ud.

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk