flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Syreskader

Syreskader, også kaldet erosioner, opstår gennem meget syreholdige drikkevarer og mad,

der ved indtag opløser overfladen af tandfladen. Dette sker ved at syren “ætser” kalken i tandens overflade væk.

Syreskader er ikke noget man får “natten over”, men en langsom nedbrydning af tandoverfladen ved gentagen og langvarig indtag af syre gennem mad og drikke. Disse skader kan samtidig være rigtig svære at se og i starten kan de heller ikke mærkes.

Tidlige symptomer vil være smerte eller ubehag ved varme og kulde og eventuelle jag når du børster tænder. Som syreskaden udvikler sig vil dette ubehag tiltage og man vil evt. mærke og se skarpe kanter på tænderne. Evt. falder små tandsplinter af. I rigtig slemme tilfælde af syreskader, kan tandnerven tage skade og biddet kan synke sammen på grund af de nedslidte tænder.

Syreskader kan kommer fra alle former for syreholdig mad og drikkevarer, men ses ofte som resultat af stort forbrug af sodavand, juice, saftevand, frugt og syrligt slik.

Samtidig er risikoen også afhængig af hvornår og hvordan syren når tænderne. For eksempel er små og hyppigere mængder værre end en enkelt større mængde.

Et eksempel på dette kan være et løbende indtag af cola fra flaske med skruelåg i løbe af dagen. Her opnår man faktisk at tænderne konstant ligger i en form for syrebad, hvilket således vil skade tænderne.

Desværre kan tænderne ikke reparere sig selv, og den tandoverflade der mistes af syren vil derfor aldrig komme igen.

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk