flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Revne i tand

Revner i en tand kaldes også dentininfraktioner. Dette er en revne i tandbenet under emaljen, der kan påføre smerter i tanden.

Sådanne dentininfraktioner kan være drilske for både patient og tandlæge, da det kan være svært at finde ud af hvilke tand problemet stammer fra. Samtidig er smertebilledet meget forskelligt for dentininfraktioner. Nogle infraktioner kan slet ikke mærkes, hvor andre isner eller jager når der tygges, eller gør ondt når der komme kulde på den. Smerten kan komme og gå med ugers eller måneders mellemrum.

Ikke behandlede revner i tand kan føre til at tandens nerve tager skade, hvilket kan føre til at rodbehandling af tanden er nødvendig. Et andet resultat af ikke behandlede revner kan være at tanden knækker. Hvis knækket sker på langs af tanden, er eneste behandling af trække tanden ud.

Man kan imidlertid godt gå rundt med en infraktion, hvilket mange også gør uden at vide det. Det vigtige er at få det tjekket hvis det begynder at gøre ondt.

Behandling

Behandling af revne i tand varierer alt efter infraktionen omfang. Det vigtigste er i første omgang at lokalisere infraktionen. Herefter skal tanden stabiliseres. Små revner vil som regel forsøges at stabiliseres med en plastfyldning og eventuelt ved at slibe og dermed aflaste tanden i området. Er revner imidlertid stor og placeret med ekstra stor risiko for fraktur gennem roden, kan der nogen gange være nødvendigt med kronebehandling af tanden. Der gælder også hvis tanden inden behandling har en meget stor fyldning eller er meget belastet.

​​

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk