flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Proteser

Proteser deles overordnet i delproteser og helproteser. I dag hvor man almindeligvis beholder størstedelen af sine tænder er delproteser den langt mest almindelige form af de to typer. 

Delprotesen kan erstatte mistede tænder - både hvis der kun er tale om en mistet tand eller hvis man kun har meget få tænder tilbage.

En delprotese virker virker ved at men sætter kunstige tænder fast på et stel der er lavet og tilpasset specifikt til den enkelte patient. På stellet sidder der bøjler der hægter protesen fast til de resterende tænder, og fordeler tryk og træk ud på disse. Proteser kan laves i dag laves, så man ikke umiddelbart kan se at der er tale om kunstige tænder i munden.

Helproteser bruges når man slet ikke har nogle tænder tilbage i en kæbe.

Ved en almindelig helprotese taler man oftest om en akrylprotese. Til akrylproteser kan man i dag ved hjælp af implantater skabe en rigtig god retention, da man på få implantater kan hæfte protesen af og på med tryklåse.

Hvis man sørger for at vedligeholde både tænder og protese godt, kan en protese være en udmærket og langvarig behandling.​

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk