flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kroner og broer​

Ved tænder der har en tilstand, hvor behandling med plast ikke er tilstrækkelig, kan det være nødvendigt med kronebehandling af tanden. Det kan eksempelvis være meget store fyldninger, knækkede tænder, dybe revner gennem en tand eller generelt tilstande, der kan gøre tanden skrøbelig.

Ved at sætte en krone på tanden, gør man den mere holdbar og sikrer, at tanden ikke knækker, så man risikerer at miste tanden.

En anden årsag kan være af kosmetiske grunde. Fx. en rodbehandlet fortand, der efterfølgende er blevet mørk.

Kroner laves af flere omgange. Første gang laves formen af tanden, der skal understøtte kronen. Af denne form tages et aftryk. og der sættes en midlertidig krone på tanden. Aftrykket sendes sammen med aftryk af modstødende tænder og sammenbid til en tandtekniker, der på et laboratorium laver kronen.

Når kronen kommer tilbage, fjernes den midlertidige krone. Den endelige krone prøves og form og farve kontrolleres. Er alt iorden, cementeres kronen fast.

En bro laves på samme måde som en krone. Broer bruges, hvis man mangler en eller flere tænder mellem to andre tænder - “nabotænderne”. Her bruger man nabotænderne som bropiller, og sammenlodder så kronerne, så de strækker sig over området med den manglende tand eller de manglende tænder.

I dag kan alternativ behandling til broer være implantatbehandling. Man vurderer i den enkelte situation, hvilken behandling vil være den mest optimale for patienten.

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk