flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kosmetisk tandbehandling

Det bliver i dag mere og mere almindeligt at få udført tandbehandling med henblik på at få et pænere smil. Nogle mener at tænderne har stor indflydelse på ansigtets helhed og at pæne tænder derfor kan give et mere attraktivt udseende og herved kunne give et bedre selvværd. Det kan imidlertid være meget individuelt hvad mennesker opfatter som pæne tænder. En meget almindelig opfattelse i befolkninger i dag er dog at “lige, hvide tænder” giver et pænt smil.

Under kosmetisk tandbehandling indgår:

Blegning, facader og kroner, tandretning og tandkøds-kirurgi.

Blegning:

Tænder kan misfarves at diverse former fødevarer og drikke, samt cigaretter. Samtidig kan tændernes farve også ændres med alderen, slidtage, store gamle fyldninger og snavs.

Blegning af tænderne kan ikke fjerne alle ovennævnte former for misfarvninger, men i kombination med grundig tandrensning eller eventuelle andre behandlinger, vil dette være muligt.

Ved almindelig blegning, taler man altid om hjemmeblegning eller blegning på klinikken, og der bruges altid brintoverilte til trække eventuelle farvestoffer ud af tanden.

Desværre opløses en lille smule af emaljen hver gang der bleges. Men hvis blegningen foregår under ordnede forhold, vurderes og udføres af uddannet tandlæge eller tandplejer, må behandlingen opfattes som yderst sikkert. Men netop fordi der findes forskellige former for misfarvninger, er det vigtigt at der foretages en professionel vurdering af tandlæge eller tandplejer inden.

Under behandling kan man godt opleve at få isninger i tænderne - specielt hvis man i forvejen har følsomme tandhalse. Disse isninger forsvinder dog senest efter et par dage og er ikke et symptom på at tænderne er blevet skadede.

Genblegning kan blive aktuel efter 2-3 år, da tænderne igen vil optage nye farvestoffer.

Facader og kroner:

Dette er en mere permanent løsning på skæmmende tænder. Her sættes keramik på tænderne for at korrigere for misform og misfarvninger. Da det her ofte vil være nødvendigt at slibe emalje af tanden for at give plads til keramikken, bør man her virkelig overveje om andre - mindre invasive - muligheder kan bruges i steder, som eksempelvis blegning og/eller tandretning. I visse tilfælde er disse løsninger dog eneste mulighed og med disse løsninger er der muligt at lave meget smukke og forudsigelige løsninger.

Nogle gange kan et alternativ til facader og kroner være plast. Fordelen er her at man ikke behøver at slibe på tænderne. Denne behandling er dog heller ikke lige så holdbar.

Kirurgi:

Når man udfører kirurgi på kosmetisk indikation er det ofte i forbindelse med at tandkøddet enten dækker for meget af kronen eller man har blotlagte rødder. Hertil findes forskellige måder hvorpå man kirurgisk kan genskabe oprindelige forhold. Også hos folk der viser meget tandkød når der smiles, kan man i mange tilfælde gå ind og ændre på læbebånd mm. for at skabe bedre proportioner mellem, tænder, tandkød og læber.

​​

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk