flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Implantat (kunstig tandrod)

Implantater er i dag en helt almindelig form for behandling til erstatning af mistede tænder.

De fleste har mulighed for at få denne behandling, men der er dog forskellige forhold der kan gøre at denne behandling ikke er den optimale.

Et implantat er en kunstig tandrod lavet af titanium. Formen er som en skrue, der ved indsætning i knogle derfor binder. Herudover har titanium den egenskab at det kan gro direkte sammen med knoglen.

Man skal imidlertid være forberedt på at implantatbehandling kan være nødt til at strække sig over en længere periode, fra man mister en tand, til at den endelige løsning med implantat og ny tand-krone står færdig, da knogle skal hele og implantat skal hæfte til knogle, før det kan belastes.

Implantatbehandling er i dag en yderst pålidelig behandling, men nogle tilfælde ser man dog at implantatet aldrig gror fast i knoglen, og det må så laves om efter implantatet er fjernet og knoglen igen er groet sammen.

Herudover er implantater ligesom tænder også i risiko for at miste fæstet, som ved paradentose på almindelige tænder.

Det er derfor vigtigt at man efter implantatbehandling følger op på behandlingen ved røntgenbilleder mv. ved det almindelige tandeftersyn.

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk