flag-uk_320

​Ring man- til torsdag fra 08:00 - 15:00

Tlf. 33 13 20 40

Bestil tandlægetid​

Bemærk venligst,​ at dette ikke er en egentlig aftale, men kun en anmodning om en. Vi vil kontakte dig for en bekræftelse kort efter.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernelse af en tand

Det kan for mange virke meget grænseoverskridende at få fjernet en tand, og ofte har man et skrækbillede af hvordan der foregår.

Imidlertid kan man generelt fjerne tænder uden at det vil opleves som en slem oplevelse. Ved fjernelse af tænder er man altid bedøvet i hele området omkring tanden. Man vil derfor ikke opleve smerte under en fjernelsen, men man kan opleve lidt ubehag. Fjernelsen foregår ved at man løsner tanden fra de fibre der holder fast i den, og herefter løftes tanden ud. I sværere tilfælde kan det være nødvendig at dele tanden eller operere, hvor tandkødet lægges til side. Men generelt er princippet ellers dette samme.

Efter fjernelse af en tand, kan man opleve lidt ubehag. Det kan derfor ofte være rart at tage lidt smertestillende efter fjernelse, så dette virker når bedøvelsen aftager.

Kroppen opfatter det at fjerne tanden som et traume, og derfor vil må få et sår der hvor tanden sad, og det er almindeligt at området omkring hæver. Nogle vil også opleve at kinden kan blive blå-gul. Det kan samtidig også være meget normalt at man samme dag som tanden fjernes oplever lidt efterblødning.

Ved fjernelse af tanden, gives altid information og hvad man kan gøre for at afhjælpe eventuelle smerter og hævelse, samt hvad man bør gøre i ugen efter.

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside

Firmaoplysninger:

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 København K


CVR: 26871670

Kontaktoplysninger:​

Tlf.: 33 13 20 40

E-mail: info@indentaclinic.dk

Åbningstider:​

Mandag​

08.00 - 19.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag​

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

Lukket​

Placering​:

Indenta Clinic ligger kun få minutters gang fra Københavns rådhusplads og strøget i centrum af København K. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra klinikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, og på Københavns rådhusplads og hovedbanegården lægger de fleste af de store buslinier vej forbi.

Ved stormbroen, nationalmuseet, som er det nærmeste stoppested, stopper bus 1A, 2A, 15, 26 og 40 og på den østvendte side af rådhuspladsen stopper bus 12, 14 og 33 desuden. Find din nemmeste rute til Indenta Clinic på følgende link:

www.rejseplanen.dk

Til patienter der kommer i bil, har vi en gratis parkeringsplads i baggården, som må benyttes hvis den er ledig, mens behandlingen står på.

​​

Klinikken er placeret i en hyggelig lille københavnergade i en ældre, autentisk herskabslejlighed. Dette medvirker til en rar, hyggelig og afslappet atmosfære på klinikken, som vil få alle til at føle sig velkomne og trygge såvel i venteværelset som i stolen.​

Indenta Clinic

Løngangstræde 37 1. sal

1468 københavn K

Tlf.: 33 13 20 40
CVR: 26871670
info@identaclinic.dk